Ivan Sesar: Definitivno zaslužena pobjeda Širokog

Ivan Sesar, NK Široki Brijeg, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, Jure Ivanković
Inače, Ivan Sesar ponikao je upravo iz omladinskog pogona Široki Brijeg, a igrom slučaju njegov današnji klub je FK Sarajevo. Na Pecari je istrčao na travnjak među prvih jedanaest i pružio još jednu odličnu partiju u dresu Bordo momčadi.

U 23. kolu nogometne Premijer lige BiH Sarajevo je poraženo na Pecari rezultatom 3-1. Zaslužena pobjeda Širokog ili je Sarajevo moglo i moralo više napraviti u ovom duelu?

Definitvno zaslužena pobjeda Širokog. Domaći su u subotu od prve pa do zadnje minute bili bolji protivnik i na kraju su zasluženo sva 3 boda ostala na Pecari.

Kao školarac i Vi ste krasili dres Širokog Brijega u omladinskom pogonu. Da li ste imali dodatnog motiva da eventualno zabijete na Pecari?

Široki je moj prvi, moj matični klub i tako će uvijek biti, klub prema kojem ću uvijek imat posebne emocije. Što se tiče nekog posebnog motiva, njega nije bilo, ja sam ušao u utakmicu maksimalno kao i svaku drugu, na našu nesreću nismo bili pravi u toj utakmici i Široki je, još jednom kažem, zasluženo pobjedio.

Široki je ovom pobjedom pobjegao na +5, a do kraja PLBiH ostalo je još 7 utakmica. Da li i dalje vjerujete da FK Sarajevo može zauzeti drugu poziciju?

Što se tiče 2 pozicije i nije toliko bitno, prve 4 ekipe idu u Europu i to je naš cilj, hoćemo li biti 2,3,4 manje je bitno, bitan je izlazak u Europu al' sigurno da je lijepo bit što bliže vrhu.

U 24. kolu na Koševo dolazi Rudar. Vaša očekivanja?

Nama je ta utakmica jako važna, kao i svaka druga, moramo u susret ući maksimalno i bodovi moraju ostat na Koševu!

HercegSport.info