Ivan Rakitić na pragu senzacionalnog transfera

05.06.2014

Prema pisanju katalonskog Sporta, Ivan Rakitić vrlo je blizu potpisa ugovora s Barcelonom. Sport tvrdi da bi posao trebao biti zaključen do početka Svjetskog prvenstva u Brazilu...

Rakitićevo ime veže se uz brojne klubove, a nedavno je njegov otac potvrdio kako na stolu ima ponude tri najjača španjolska kluba. Kako Sport tvrdi Barcelona je vrlo konkretna i traži što brži dovršetak posla te je u kontaktu s klubom i igračevim zastupnicima.

U Barceloni žele dovršiti posao oko dovođenja Rakitića već do početka Svjetskog prvenstva u Brazilu te su pregovori sa Sevillom intenzivirani, a Katalonci su navodno spremni ponuditi oko 20 milijuna eura.

Sport dodaje da je kontakata s Rakitićem bilo još prije nekoliko mjeseci, a pregovori su intenzivirani nakon završetka loše sezone za Barcelonu i analiziranja zahtjeva Luisa Enriquea po pitanju momčadi za sljedeću sezonu.

Čelnicima Barcelona poznat je interes madridskih Atletica i reala za Rakitićeve usluge stoga žele što brže zaključiti posao, posebno jer su sve glasnija nagađanja o odlascima Cesca Fabregasa i Alexa Songa u Premierligu.

(TS)

loading...