Ivan Lendrić: Volio bih pomoći Hajduku

Nakon što je briljirao u omladinskim pogonima Bilih (rekord sa čak 42 zgoditka u jednoj juniorskoj sezoni), 19-godišnji napadač je svoj talent nastavio dokazivati i u seniorskim uzrastima. Međutim, kako ga tadašnji trener Bilih Stanko Poklepović nije koristio u prvoj momčadi odlučio se za odlazak na posudbu, i to u mostarski Zrinjski.

Ove polusezone je zabio za Zrinjski, sedam golova u prvenstvu i četiri u kupu čime se prometnuo u jednog od glavnih igrača mostarskih Plemića. Dogovor je da na posudbi bude godinu dana, a nakon toga se vraća u Split. Ipak povratak bi mogao stići i prije.

Budući da se sadašnji trener Bilih, Goran Vučević trenutno u napadu oslanja samo na Vukušića koji je pred odlaskom, ostatak pravih napadača slabo funkcionira. U zadnje dvije utakmice prema naprijed je pomjeren i Anas Sharbini, ali to je također nedovoljno za klub koji ima ambicije postati prvak ove godine.

Poznato je da Vučević preferira mlade talentirane igrače, pa se kao logičan potez nameće povratak Lendrića.

- Volio bih se vratiti i pomoći Hajduku ukoliko im trebaju moje usluge. Ako im fali napadač, vratit će me s posudbe, ali kako sada stvari stoje ostajem u Mostaru. Ne znam još ništa, ovih dana vratit ću se u Split, ako se što i dogodi znat ću tek oko Božića - kazao je perspektivni Lendrić za Dalmacija news.