Ivan Krstanović: Hvala navijačima u Hercegovini

Tako je bilo i za vrijeme ovih Dinamovih priprema u Hercegovini, gdje je upravo Ivan bio često u centru pozornosti navijača. Evo što je za naš portal rekao Krstanović o boravku u Hercegovini.

Kako se osjećaš u svojoj Hercegovini?

Svi smo mi presretni u Hercegovini, i možemo samo poželjeti ovakav doček i ovakav ugođaj. Zaista nismo mogli ni zamisliti da ćemo imati ovakav doček, te da ćemo na svakom koraku biti obasjani sa toliko ljubavi i pažnje. Sve pohvale ljudima koji su nas dočekali i koji nas vole ovdje u Hercegovini.

Kkavi su dojmovi nakon utakmica sa Zrinjskim i Širokim?

Mi smo u završnoj fazi priprema i maklo smo umorni. U Mostaru zbog umora nismo odigrali onako kako smo zamišljali i željeli, a u Širokom smo pružili dosta bolju utakmicu. Ipak sve su to pripreme za nastavak natjecanja koje počinjemo utakmicom u Osijeku. Što se tiče samih utakmica, bilo je prekrasno igrati pred puno ljudi i u Mostaru i u Širokom.

Dinamu će vjerojatno osvoliti prvenstvo, a ona opet borba za ulazak u Ligu prvaka?

Sada nam je najbotnije da osvojimo prvenstvo i da što spremniji dočekamo te kvalifikacije za Ligu prvaka. Mi se iskreno nadamo da ćemo i ove godine izboriti Ligu prvaka, pa možda napraviti i neki korak više.

Neka poruka za kraj navijačima?

Zahvalio bih se svim navijačima u Hercegovini, oni su pokazali karakter i ljubav prema Dinamu. Također bih se zahvalio svima koji su došli na naše utakmice i sada smo osjetili da smo zaista veliki klub, jer samo veliki klub ima ovakvu pažnju kao što smo je mi imali u Hercegovini. Još jedan veliki pozdrav svim našim prijateljima u Hercegovini.

Izvor: hercegovina.info