Ivan Klasnić nema veze sa silovanjem, u stanu su bila dva prijatelja

IVAN KLASNIĆ, silovanje, silovanje, IVAN KLASNIĆ, IVAN KLASNIĆ, everton, blackburn, IVAN KLASNIĆ, patricia klasnić, prevara, IVAN KLASNIĆ, transplantacija, transplatacija bubrega, bubreg, IVAN KLASNIĆ, bubreg, IVAN KLASNIĆ, IVAN KLASNIĆ, operiran Ivan Klasnić, bubreg, IVAN KLASNIĆ
U vrijeme navodnog silovanja u Ivanovu stanu u centru Manchestera boravila su dvojica njegovih prijatelja iz Njemačke koji će se vratiti u Englesku u roku 24 sata i riješiti nesporazum s policijom, rekao je za engleski Mirror Klasnićev neimenovani kolega.

Killerovi prijatelji tvrde da je Ivan samo pomagao policiji da razriješi slučaj, a dolazak dvojice prijatelja iz Njemačke koji su u vrijeme navodnog silovanja maloljetnice (17) boravili u njegovom stanu mogao bi već danas potpuno rasvijetliti cijeli slučaj.

Ivan nema veze sa silovanjem. Nije ni bio u tom stanu, kaže Ivanov prijatelj

- Klasnić poriče bilo kakvu upletenost. Njegov jedini problem, ako uopće postoji problem, jest da su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u Ivanovu vlasništvu - priča prijatelj hrvatskog reprezentativca. Policija u Manchesteru potvrdila je da istražuju navodno silovanje u stanu u centru Manchestera.

Glasnogovornik Boltona nije želio komentirati optužbe, no policija je potvrdila da su detektivi u četvrtak ispitali i navodno napadnutu djevojku (17). Glasnogovornik policije Greater Manchestera još nije objavio je li maloljetnica optužila Klasnića ili sumnjiči njegove prijatelje.

izvor: 24sata.hr