Ivan je poslušao tatu: Rakitić potpisao s Barcom do 2019.?!

nogomet, Ivan Rakitić, Real Madrid, Sevilla, Ivan Rakitić, Sevilla, nogomet, Hrvatski reprezentativac, Europska liga, Sevilla, Juventus, valencija, Benfica, Ivan Rakitić, FC Barcelona
...otac Sevillinog kapetana i hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Ivan Rakitić, prema pisanju Bilda, potpisao je ugovor s Barcom do 2019.

Raketa je stavio potpis na petogodišnji ugovor, a klubovi bi sve trebali objaviti nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Sevilla bi trebala dobiti 20 milijuna eura, a hrvatski veznjak u Barci će zarađivati osam milijuna eura po sezoni.

Rakitićev otac otkrio nam je na fešti u rodnim Sikirevcima kako Ivanov brat i menadžer, Dejan, na stolu ima tri ponude za Raketu - Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida. Ako je za vjerovati izvorima Bilda, Ivan se odlučio za Barcelonu.
Doviđenja, Cesc! Dobrodošao, Ivane

Gotovo svi relevantni španjolski mediji prenijeli su vijest o Rakitićevom transferu u Barcelonu. Navodno je novi trener Katalonaca, Luis Enrique, rekao upravi kako mu treba igrač kao što je Ivan Rakitić. Raketu su htjeli Real i Atletico, ali čini se kako je Barcelona u toj utrci pobijedila.

Dan prije objave Rakitićevog transfera procurila je vijest kako Cesc Fabregas odlazi iz Barcelone u Chelsea. Da se nešto "kuha", potvrdio je i Fabregasov suigrač, Gerard Pique, koji je na konferenciji za novinare rekao kako Barcelona premalo cijeni Fabregasa te da bi takav igrač u svakoj momčadi trebao biti u prvih 11.

izvor: 24sata.hr