Ivan Ferenc: Zrinjski se može uključiti u borbu za vrh

HŠK Zrinjski, HNK Brotnjo Čitluk, Ivan Ferenc, HŠK Zrinjski
Nakon omladinske škole igrao je za HNK Branitelj, a zatim i za NK Zvijezdu iz Gradačca da bi konačno dobio pravu prigodu i u Zrinjskom.

Prošli puta si nam rekao da ti je životna želja igrati za Zrinjski, pa evo ti se ona i ispunila. Kako se sada osjećaš?

Svaki nogometaš ima posebnu želju da zaigra za svoj klub, odnosno za klub u kojem je započeo svoje prve nogometne korake. Evo ja sam konačno dobio prigodu u Zrinjskom. Veoma sam sretan zbog toga, želja mi se ispunila ,i nadam se da ću ovu prigodu iskoristiti.

Na koliko si potpisao ugovor sa Zrinjskim?

Ugovor sa Zrinjskim sam potpisao na 2 godine,odnosno 1+1.

Kakva su ti očekivnja u sezoni koja dolazi?

U idućoj sezoni očekujem puno bolje rezultate nego u prošloj, i nadam se da ćemo izboriti plasman u Europu.

Gdje Zrinjskom sada trebaju pojačanja?

Mislim da imamo dobru ekipu koja ima mogućnosti boriti se za vrh, a što se tiče pojačanja to prepuštam upravi kluba i stručnom stožeru.

Može li se Zrinjski uključiti u borbu za vrh sa Željezničarom i Širokim?

Naravno, već sam rekao da nam je ekipa dobra, uz naporan rad i trud siguran sam da se možemo uključiti u borbu za sami vrh.

 Poruka navijačima?

Neka budu vjerni Zrinjskom kao što su i do sada bili. Pokazali su mnogo puta da su najbolji navijači na svijetu. Neka  se polako pčcnu pripremat za europska gostovanja iduće godine, jer nadam se da će ih biti mnogo :).

Toliko za sada od Ferenca uz napomenu da je za dva poluvremena pripremnih utakmica otkako je došao postigao dva pogotka, te je sasvim sigurno da će biti pojačanje u vrhu napada Plemića.

hercegovina.info