Ivan Drežnjak otkriva : Puno bi mi značilo kad bi navijači danas bili prisutni u što većem broju!

HFC Zrinjski, ivan drežnjak, ivan drežnjak, HFC Zrinjski
HFC Zrinjski iz Mostara će danas u meču 12. kola Premijer futsal lige BiH biti domaćin KMF Leotar iz Trebinja, a ta utakmica je za "Plemiće" značajna i zbog povratka njihovog kapitena Ivana Drežnjaka u sastav nakon duže vremena. Upravo tim povodom ekipa portala glas media je razgovarala s Ivanom, koji nam je otkrio da željno iščekuje današnju utakmicu i iskreno se nada pobjedi.

Ivane recite nam kako je vratiti se na teren nakon 6 mjeseci odsustva?

Sigurno je teško vratiti se nakon toliko vremena. Moram priznati da sam čak u određenim trenucima mislio da se to neće dogoditi. No dobio sam zeleno svjetlo od doktor da mogu trenirati i sretan sam zbog toga.

Jeste li imao dovoljno vremena pripremiti se za današnju utakmicu?

Mislim da sam malo uranio sa utakmicom, ali se nadam da ću danas pružiti svoj maksimum. Zaista očekujem jednu jako dobru utakmicu.

HFC Zrinjski je imao jako dobrih utakmica, no zadnja dva puta su nažalost izgubili. Kako Vi to komentirate?

U utakmici protiv MNK Brotnja nedostajala su 3-4 igrača, a u utakmici protiv KFM Leotara 2 do 3 igrača. Nekako se sve poklopilo i nažalost je završilo kako je završilo. Nadam se da se večeras vraćamo pobjedničkom nizu.

Znamo da MNK Stari grad ima dobru ekipu. smatrate li da HFC Zrinjski može izravno u polufinale?

Normalno da HFC Zrinjski može izravno u polufinale. Ja MNK Stari grad poštujem kao odličnu ekipu, ali ipak mislim da se možemo s njima " nositi" bez obzira na sve.

Dok ste bili odsutni pretpostavljamo da ste pratili utakmice. Kako ste zadovoljni odazivom navijača? Morate priznati da se to u zadnje vrijeme podiglo na malo veći "nivo".

Jako sam zadovoljan posjetom navijača i zahvalan sam i na tome. Prva polusezona bila je dobra, ima smo dosta pobjeda i samo dva poraza. Vjerujem da su to primijetili mnogi simpatizeri kluba, jer je na svakoj utakmici bila dobra posjeta navijača.

Igrači HFC Zrinjskoga su većinom domaći. Kako gledate na to?

Pa jesu i možda je baš zbog toga posjeta navijača u sali veća nego što je bila prije 3 godine. Po mome mišljenju naši domaći igrači su motivacija publici.

Ivane pratite li HŠK Zrinjski?

Pratim naravno ( smijeh) . Iako im je igra malo " pala " u zdanje vrijeme, jako sam zadovoljan. Mislim da sigurno mogu doći do naslova prvaka.

Vladimir Vladisavljević je trenutačno trener HFC Zrinjskog. Imate li Vi takvih ambicija u budućnosti?

Vladu jako poštujem i kao trenera i kao igrača. No ja ipak nemam takvih ambicija, ne vidim se na trenerskoj klupi.

I za kraj poruka za sve navijače i igrače pred današnju utakmicu?

Nakon malo više od pola godine igram prvi put. Puno bi mi značilo kad bi publika bila prisutna u što većem broju, da dobijemo utakmicu i prekinemo niz od dva poraza. Tako bi podržali sve nas, ali posebno mene.