Ivan Crnov: Napravio sam pravi potez

crnov
...Ivan Crnov tvrdoglavo je odbijao sve ponude, ne odustajući od svoje želje da ode u inozemstvo.

Želja mu se ipak ostvarila, jer će u idućoj sezoni biti član višestrukog prvaka Moldavije Šerifa iz Tiraspola. Crnov je s ovim klubom potpisao ugovor na tri godine i tijekom ljeta postati će igrač redovitog sudionika europskih pretkola koji, za razliku od naših klubova, stalno dolazi barem do završnih pretkola.

- Svakom igraču želja je igrati za klub koji je svake godine u Europi, bilo da se radi o Ligi prvaka ili Europskoj ligi. Mislim da sam napravio pravi potez, a hoće li to stvarno biti tako, vrijeme će pokazati - kaže za Sportske novosti Ivan Crnov.

Crnov je prošle subote u pobjedi protiv Olimpica odigrao posljednju utakmicu pred svojim navijačima, a u subotu kod Širokog Brijega igrat će posljednji put u dresu Zrinjskog. Za mostarsku momčad bi to mogla biti najvažnija utakmica sezone, jer ako Olimpic osvoji Kup u srijedu Široki i Zrinjski igrat će za posljednje mjesto u Europi.

- Ne mogu reći da mi igrači navijamo da Široki osvoji Kup, ali nadamo se jer bi u tom slučaju hercegovački derbi bio rasterećen rezultatskog imperativa i igrao bi se za gušt. Ako dobije Olimpic bit će nam teško u subotu, jer Široki Brijeg igra dobro na Pecari. Međutim, koncentrirani smo na sebe, a u finalu Kupa što bude - zaključio je Ivan Crnov.