Iván Bulos novi je igrač Hajduka!

Iván Bulos, Hajduk

Iván Bulos je od večeras novi igrač Hajduka. Dvadesetšestogodišnji napadač na Poljud stiže u posljednjim satima prijelaznog roka iz Deportivo Municipala, a s Bijelima je potpisao ugovor na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu.

- S dolaskom Bulosa posljednjeg dana prijelaznog roka definirali smo momčad za buduće razdobolje. Riječ je o igraču s kojim ćemo dobiti na širini igračkog kadra u napadačkom dijelu momčadi. Željeli smo napadača koji je drukčiji profil i karakteristike u odnosu na ono što imamo trenutno u kadru. Gledali smo na to da bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će biti jedna opcija više u ofenzivnom dijelu momčadi. Nadam se da će svoju prigodu iskoristiti na najbolji mogući način - istaknuo je sportski direktor Saša Bjelanović. 

U karijeri je igrao za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal i O'Higgins, a upisao je i dva nastupa za peruansku reprezentaciju. Bulos vuče hrvatske korijene. Naime, njegova baka je rođena u Rijeci, davno je odselila u Peru gdje živi i danas. 

Čim sam došao u Split uvjerio sam se koliko ljudima znači ovaj klub. Bio sam na derbiju prije nekoliko dana, gledao sam s tribina i osjetio nevjerojatnu strast i emociju. Želim biti dio ovog kluba, opravdati povjerenje koje sam dobio i pomoći svojoj momčadi da ostvari što bolje rezultate - kazao je Bulos nakon potpisa za Bijele.

hajduk.hr