FOTO  VIDEO/Ivan Brkić: Želimo osvojiti Kup

Zrinjski, sloboda, kup

Nogometaši Zrinjskog u nedjelju su s 3:1 poraženi od Širokog Brijega u Mostaru i tako su prekinuli seriju pobjeda.

Samo tri dana kasnije Plemići imaju novi susret, u osmini finala Kupa BiH dočekuju Slobodu iz Tuzle. 

„Dosta smo razočarani nakon poraza od Širokog Brijega. No, to je sada iza nas, izgubili jesmo, ali sada se moramo okrenuti utakmici sa Slobodom. Pred nama je novi izazov koji sigurno neće biti lagan. Sloboda će pokušati nešto više napraviti u Kupu, a mi moramo dati sve od sebe i kako znamo i umijemo pobijediti tu utakmicu", kazao je vratar Ivan Brkić i dodao: 

"Sigurno da imamo velike ambicije u Kupu i napravit ćemo sve da osvojimo Kup". 

https://www.youtube.com/watch?v=u_AD59q_C5k&feature=youtu.be

"Jako težak poraz za nas protiv Širokog Brijega. Svaka utakmica je novo dokazivanje tako da nam sutra dolazi Sloboda. Znamo dobro protiv koga igramo, jer smo s njima igrali prošle srijede u prvenstvu. Ali ovo je druga utakmica, jer je u pitanju Kup. Spremamo se i nadamo pozitivnom rezultatu", komentirao je pouzdani stoper Slobodan Jakovljević i nastavio: 

"Nadam se da ove godine možemo što duže proći u Kupu. Utakmicu protiv Sloboda moramo riješiti u svoju korist, ako želimo nešto napraviti.

https://www.youtube.com/watch?v=7TlaVzosGNA&feature=youtu.be

Novinare je zanimalo što Jakovljević misli o utakmici između Zrinjskog i Sarajeva koja se igra u subotu. 

"Svaka sljedeća utakmica je za nas derbi. Sarajevo u subotu, zatim Velež, pa Željezničar. Ne razmišljamo previše unaprijed, idemo od utakmice do utakmice", istaknuo je Jakovljević.

U Zrinjskom su analizirali poraz od Širokog Brijega, te spremno dočekuju nove izazove. 

"Analizirali smo utakmicu. Sada ja ne mogu reći gdje je uzrok poraza, to je na treneru da kaže. Svi smo svjesni kako smo odigrali i sutra je utakmica da ispravimo dojam koji je bio loš", riječi su Slobodana Jakovljevića.

Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se u srijedu u 15.30 sati.