FOTO  Ivan Bošnjak: Moja velika želja je zaigrati za prvu ekipu Zrinjskog

Ivan Bošnjak, HŠK Zrinjski, juniori HŠK Zrinjski
...sezonu završili na odličnom drugom mjestu. Nakon završetka sezone donosimo razgovor s kapetanom mladuh Plemića Ivanom Bošnjakom.

Za početak čestitke na dobroj sezoni juniora HŠK Zrinjski.

"Zahvaljujem na čestitkama u ime cijele ekipe".

Sezona je završila na najbolji način pobjedom nad Veležom. Bio si strijelac i jedan od boljih na terenu, pa kakvi su osjećaji nakon pogotka i pobjede?

"Zadovoljni smo što smo završili sezonu pobjedom i posebno igrama zadnjih nekoliko utakmica kada smo nadigrali ekipe iz gornjeg dijela tabele. Naravno da mi je drago zbog postignutog pogotka na zatvaranju sezone za ostavljanje dobrog dojma na cijelu sezonu. Značaj je i veći zbog protivnika, gradskog rivala Veleža. Zadovoljan sam igrom cijele ekipe. Iako smo na momente gubili koncentraciju, sve se dobro završilo po nas i mislim da smo više nego zasluženo uzeli sva tri boda iz derbija".

Drugo mjesto u PL BiH, finale Kupa BiH. Da li si zadovoljan igrama juniora u ovoj sezoni?

"Sigurno da nije lako igrati na dva fronta cijelu sezonu i moramo biti ponosni na naš uspjeh. O tituli osvajača Kupa su odlučivali detalji i mi smo ti koji nisu imali sreće u toj utakmici. Uz par boljih odluka i malo sreće utakmica je lako mogla prevagnuti na našu stranu ali ne možemo biti nezadovoljni ponajviše zbog uloženog truda. Što se tiče lige sigurno da smo zaslužili imati dosta više bodova ali nisu uvijek sve stvari išle po planu. Ponosan sam na cijelu ekipu jer smo u ligi i kupu pokazali da se možemo nadigravati sa svima i da uz maksimalno zalaganje i koncentraciju možemo pobijediti svakoga".

Da li si zadovoljan svojim igrama?

"Svojim igrama nisam u potpunosti zadovoljan jer sigurno je moglo i trebalo biti bolje u određenim situacijama".

Ima li neka utakmica za koju možeš reći da će ti ostati u sjećanju?

"Spomenuo bih polufinalnu utakmicu protiv Borca u kojoj sam nenadano postigao dva pogotka uz gostujuće pobjede nad Sarajevom i Željezničarom". 

Uz sve i kapetan si juniorske momčadi. Što za tebe znači biti kapetan HŠK Zrinjski?

"Kapetanska traka mi puno znači ponajviše zato što sam član kluba više od 10 godina kroz kojih smo kao ekipa prošli puno toga te da trener i suigrači imaju povjerenja u mene".

Kakve su tvoje ambicije nakon ove sezone?

"Mislim da svi imamo ista nastojanja a to je zaigrati za prvu ekipu Zrinjskog što je i moja velika želja".

HERCEGOVINA.info