Irfan Hadžić bi mogao na posudbu u HŠK Zrinjski?

irfan hadžić, Zrinjski, reprezentacija BIH, hšk zrinjki, irfan hadžić, Plemići, Stadion HŠK Zrinjski

Jedan od najboljih napadača u Premijer ligi BiH 26-godišnji Irfan Hadžić ponovo bi mogao zaigrati u elitnom društvu bh. nogometa.

Prošlog ljeta Hodžić je napravio dva transfera. Prvo je iz Radnika prešao u redove Zrinjskog, a zatim je mjesec dana kasnije napustio Plemiće i potpisao je za turskog drugoligaša Akhisarspor.

Ipak, u Turskoj se nije naigrao. Rijetko je dobijao šansu za igru, a takvu činjenicu i nezadovoljstvo nogometaša želi iskoristiti njegov bivši tim Zrinjski i pokušat će ga dovesti na posudbu do kraja sezone.

Pregovori oko dolaska Hadžića već su u tijeku i, kako saznaje SportSport.ba, velika je mogućnost da će ovaj napadač na proljeće nositi dres mostarskog tima.

Njegovim eventualnim dolaskom napadačka linija Plemića bila bi zaista fantastična. Ranije je potvrđen dolazak Nemanje Bilbije, a očekuje se da uskoro potpis na ugovor sa Plemićima stavi i Miloš Filipović.

Hadžić je u dresu Zrinjskog ove sezone odigrao ukupno šest utakmica i postigao je dva gola, oba u kvalifikacijama za Europsku ligu.