FOTO  Informacije za navijače HŠK Zrinjski koji putuju u Maribor

ultrasi maribor

... Lige prvaka između NK Maribor i HŠK Zrinjski. 

INFORMACIJE ZA NAVIJAČE

PARKING
Za sve naše navijače osiguran je parking u Mladinskoj ulici koja se nalazi uz tribinu Sjever stadiona Ljudski vrt, odnosno pored ulaza koji će koristiti naši navijači.

MJESTO OKUPLJANJA
Našim navijačima predlažemo da se okupljaju na Grajskom trgu koji se nalazi u centru grada. U istom se nalazi veliki broj kafića i restorana, a cijelo vrijeme bit će osiguran od strane policije.

DOLAZAK NA STADION
Grajski trg je od stadiona Ljudski vrt udaljen 10 minuta hoda, a navijači će s istog krenuti organizirano i pod policijskom pratnjom 75 minuta uoči početka utakmice.

ULAZ NA STADION
Svi navijači koji će biti smješteni na tribini Sjever na stadion će ući na ulaz C, dok će navijači koji imaju ulaznice za tribinu Zapad koristiti ulaze G i H.

NK Maribor odobrio je 600 ulaznica za navijače HŠK Zrinjski koje su po posljednjim informacijama gotovo sve prodane. Ostalo je još malo ulaznica za navijače HŠK Zrinjski iz Hrvatske, Slovenije i ostalih europskih zemalja koji su najavili dolazak u Maribor. Ulaznice se na dan utakmice mogu kupiti u hotelu City Maribor.