FOTO  Igraj Cibalijo do pobjede svi smo uz tebe

HNK Cibalia, stjepan vojnić, HNK Cibalia, stjepan vojnić, stjepan vojnić, HNK Cibalia, HŠK Zrinjski, HNK Cibalia, Hajduk, HNK Cibalia, Vinkovci, HNK Cibalia, Ultrasi

Još su mi u sjećanju slike razdraganih navijača Cibalije nakon slavlja u Šibeniku. Društvenim mrežama širila se fotografija našeg Stjepana sa svojim ljubimcima. Slavio se povratak Cibalije tamo gdje joj i jeste mjesto. Dočekao je Stjepan povratak svoje Cibalije u društvo najboljih, ali nažalost po sve nas nije dugo uživao u prvoligaškim susretima jer nas je prerano napustio.

Danas je HŠK Zrinjski opet prvak BiH, a HNK Cibalia mora u dodatne kvalifikacije za opstanak u društvu najboljih. Nebesko-plavi otkako ih je preuzeo Mladen Bartolović igraju sjajno, i nema nikakve sumnje da su kvalitetniji od svojih protivnika u doigravanju.

Kvalitetu ipak treba dokazati na terenu, i iskreno se nadam da će se i naredne sezone kraj Bosuta igrati prvoligaški nogomet. Zaslužili su Vinkovci da budu na nogometnoj karti Hrvatske, a o vjernim navijačima Ultrasima ne treba trošiti puno riječi. Bili su uz svoju Cibaliju kada je bila na dnu s legendarnom parolom na usnama Zadnja na ljestvici -prva u srcu.

Mostar i Zrinjski su slavili. Na dan utakmice koja je odlučila prvaka BiH pred stadionom su se puštale pjesme o Cibaliji. Orilo se u gradu na Neretvi Prva, zadnja i jedina u znak potpore Cibaliji, Ultrasima i Vinkovcima.

Nažalost danas nema Stjepana da bude uz svoju Cibaliju i da proslavi titulu Zrinjskog, Siguran sam da je negdje gore na nebu sa kapetanskom trakom Zrinjskog i u dresu svoje Cibalije prati svoje ljubimce.

Ostale su još te dvije utakmice Cibalije u koje je stala cijela sezona. Igraj Cibalijo do pobjede, svi smo uz tebe!!!

HERCEGOVINA.info