Igrači od Brbića tražili povratak Tudora

05.02.2015

Hajduk se u priopćenju zahvalio sada već bivšem treneru, najavio je brzo rješavanje pitanja trenera, a od igrača zatražio bezuvjetnu profesionalnost.

Tudor je svoju odluku prvo priopćio igračima nakon večernjeg treninga. Igrači su ga pokušavali nagovoriti da se predomisli, ali Tudor nije popustio. Nakon toga je nazvao i Brbića te mu obznanio svoju odluku. Navodno je Brbić tražio od Tudora da prespava odluku i da obave razgovor u četvrtak, ali Tudor ponovno nije popustio.

Predstavnici igrača bili su kod Brbića i tražili da Uprava još jednom pokuša nagovoriti Tudora da se predomisli, ali je Brbić to odbio i smatra to neozbiljnim.

Zajedno s Tudorom ostavku je podnio cijeli stručni stožer, odnosno Hari Vukas, Jurica Vučko i Sandro Tomić, pa nije poznato tko će u subotu voditi Splićane u Jadranskom derbiju protiv Rijeke na Kantridi. Nagađa se kako bi to mogao biti sportski direktor Goran Vučević.

Kao razlog Tudorovog odlaska nagađa se da je odlazak nekoliko važnih igrača i stopiranje dolaska stopera Nikole Žižića iz Krke zbog odštete od 15.000 eura. 

izvor: hrt.hr

Tagovi: Hajduk Igor Tudor
loading...