FOTO/VIDEO  Igore Krištiću što je to nacionalizam u paroli za Vukovar?

igor kristić, bht, Vukovar, Škripari, Škripari, NK Široki Brijeg, rođendan, stadion Pecara, Pecara, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg

Tako čovjek koga je netko postavio za novinara u centralnom dnevniku svoje izvješće sa nogometne utakmice NK Širok Brijeg-HŠK Zrinjski završava pričom o ispadu navijača Širokog Brijega koji su izvjesili parolu povodom obljetnice pada grada heroja Vukovara, uz komentar da takvim nacionalističkim parolama nije mjesto na stadionima???

Izvješće možete pogledati:

TV reporter ove tv kuće očito je ostao razočaran što se na utakmici nije desio nikakav incident između navijača Širokog i Zrinjskog koji su skupa sjedili na istoj tribini i navijali za svoje ljubimce, pa je u kraju gdje ispod svakog kamena čuči "mali nacionalista" morao pronaći ispade koje će osuditi.

Igore Krištiću što je nacionalizam u paroli:

A u mojoj kući gost hoće biti gospodar ne ide to gospodo platit će te VUKOVAR...

Nakon svega viđenog i rečenog u izvješću BHT-a navijači zaslužuju isprike od istog novinara na istoj televiziji u istom terminu ili objašnjenje što je u gore navedenoj paroli nacionalizam koji bi se trebao zabraniti na našim stadionima?

Evo našeg snimka trenutka kada je cijeli stadion pozdravio parolu za Vukovar

Gospodine Krištić na našim stadionima treba biti atmosfera onakva kakva je bila na Širokom Brijegu gdje su navijači Širokog i Zrinjskog bili na istoj tribini i bez i najmanjeg incidenta bodrili svoje momčadi. Da ste pošteni i realni u svom izvješću bi to i naveli, ali stara je poslovica Ne laje pas zbog sela, nego zbog sebe.

Počistite u svojoj avliji prvo pa prijeđite u susjedovu, a pojam nacinalizma i što on znači možete lako pronaći na internetu, naravno ukoliko se znate koristiti modernim tehnologijama.

hercegovina.info