VIDEO  Ibra je apsolutni kralj: Pogledajte njegovu reakciju nakon iskrenog priznanja dječaka prije utakmice

Zlatan Ibrahimović, Zlatan Ibrahimović, pismo, Zlatan Ibrahimović, Hajrudin Šuman, Zlatan Ibrahimović, brat, Zlatan Ibrahimović, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, Los Angeles Galaxy, dječački san
Los Angeles Galaxy Zlatana Ibrahimovića remizirao je u posljednjem susretu MLS lige na gostovanju kod Minnesote Uniteda. Bilo je 0:0, no unatoč tek osvojenom bodu Galaxy je druga momčad prvenstvene ljestvice s 19 osvojenih bodova.

Uoči utakmice dogodio se dirljiv trenutak između Zlatana Ibrahimovića i tzv. maskote, odnosno dječaka kojeg je švedski nogometaš poveo za ruku prilikom izlaska na travnjak. Dječak mu je iskreno otkrio da je jako nervozan, a reakcija Zlatan je, kao i uvijek, bila vrhunska.

"Nervozan sam", rekao je dječak.

"Zašto? To nije moguće jer si sada sa mnom. Želiš ovo pridržati?", upitao je Zlatan i dao dječaku zastavicu LA Galaxyja u ruku.

"Odradit ćemo to zajedno. Uživaj u trenutku... Uživaj", poručio je Ibra i ohrabrio dječaka.

Dan nakon te utakmice na društvenim mrežama se oglasila i majka dječaka, koja je objasnila zbog čega je dječak bio nervozan i što je za njega značila Zlatanova reakcija.

"Taj mladić je moj sin koji je bio vrlo anksiozan tu večer jer mu je nedavno preminuo djed. Tog dana LA Galaxy i Zlatan su mu ostvarili san. On je veliki obožavatelj Zlatana i prati sve njegove utakmice. Bio je nervozan zbog Zlatana", otkrila je majka mladića.

Video pogledajte OVDJE

Zlatane, nemoj se nikada promijeniti...

gol.hr