I u Tuzli odlučili penali: Široki je u četvrtfinalu

FK Sarajevo iz Sarajeva, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Sloboda
Utakmica je u regularnom dijelu završila rezultatom 1:1.

Veći dio utakmice igra se odvijala na sredini terena. Domaćini su do ranog vodstva došli u 5. minuti pogotkom Vidovića. Vidović je zahvaljujući lošoj reakciji obrane Širokog došao do lopte i zabio za 1:0.

Primljeni pogodak Plavo-bijele nije puno dekoncentrirao jer su tek tada gosti počeli napadati. Prvo je Čabraja u 16. upisao promašaj, a zatim je minutu kasnije Popović poravnao na 1:1.

Do kraja poluvremena obje momčadi upisale su još par pokušaja, ali do promjene rezultata nije došlo.

Sredinom drugoga poluvremena momčadi su pojačale ritam igre i prilike su se nizale s obje strane. U 56. minuti sijevnuo je Ćorićev pokušaj, ali Vukliš je to obranio krajnjim naporom.

Sjajnu šansu u 70. minuti imali su domaćini kada je Ivetić ubacio, a Vidović pokušao glavom, ali Bilobrk je bio na pravom mjestu.

U 78. minuti kazneni udarac tražili su domaći jer su smatrali da je netko od igrača Širokog igrao rukom, ali sudac je bio siguran u svoju odluku.

Za Široki su pogađali Eliomar, Perković, Kovačić, Ćorić i Jurić, a za Tuzlu su pogodili Alispahić, Baraban, Smajić, Ignjatović dok je Vidović prvi izvodio udarac i jedini upisao promašaj.

FK Sloboda: Vukliš, Adžem, Pršeš, Husejinović, Baraban, Ivetić, Beganović, Vidović, Hadžanović, Alispahić, Ignjatović.

NK Široki Brijeg: Bilobrk, Kožul, Matić, Ćorić, Čabraja, Babić, Popović, Kovačić, Perković, Bagarić, Marković.

(www.jabuka.tv)