I Dinamov avion se pokvario! Zbog kvara sletjeli u Ljubljanu

Jerko Leko i Tin jedvaj
Ubrzo nakon polijetanja iz zagrebačke zračne luke Pleso čarter letom za Bugarsku, avion s nogometašima Dinama morao je prisilno sletjeti. Zbog kvara 'modri' su sletjeli u zračnu luku u Ljubljani. Zasad je poznato da se radi o tehničkom kvaru aviona slovenske kompanije Adria Airways te da su svi putnici na letu dobro.
'Modri' su jutarnjim letom krenuli na utakmicu drugog kola Europske lige u Sofiju protiv Ludogoreca. Dinamo je u prvom kolu izgubio od Černomoreca (1-2) dok je Ludogorec pobijedio PSV (2-0).
U četiri dana dva incidenta s avionima Croatia Airlinesa
Letenje je posljednjih nekoliko dana unijelo nervozu među putnike nakon što je Croatia Airlines od petka do ponedjeljka zabilježio dva incidenta s neispravnostima zrakoplova.
U petak je oko 20.20 sati na nos sletio zrakoplov Croatia Airlinesa u Zürichu. Do problema je došlo zbog nemogućnosti otvaranja prednjeg kotača, a zbog prisebnosti pilota nikakvih žrtava ni veće materijalne štete nije bilo.
Već početkom ovog tjedna uslijedili su novi problemi za Croatia Airlines nakon što zbog kvara motora zrakoplov iz Beograda nije poletio za Split.