Huligani Legije tukli igrače, hrvatski trener se izvukao

legia
Momčad Nenada Bjelice porazila je momčad Romea Jozaka s 3:0 i zadala novi udarac varšavskom velikanu koji je u kvalifikacijama za Ligu prvaka ispao od kazastanske Astane, a nakon novog poraza nalazi se na osmom mjestu domaćeg prvenstva.

Nakon poraza najžešći navijači Legije dočekali su momčad na parkiralištu i pozvali igrače van. Oni su vjerojatno očekivali verbalne kritike, ali navijači su ih fizički napali. Napad nije bio žestok i cilj mu nije bio ozlijediti igrače - od navijača su dobili udarce u potiljak i šamare.

''Porciju'' je dobio i član stručnog stožera Aleksandar Vuković, ali ne i Romeo Jozak koji se, prema pisanju poljskih medija, povukao se na sigurnu udaljenost i izbjegao bijes navijača.

Navijači Legije postali su poznati u Europi po koreografijama koje često kritiziraju Uefu, ali i po neredima koje su priredili prošle sezone Lige prvaka, zbog čega je Legia domaću utakmicu protiv Reala odigrala pred praznim tribinama.

Romeo Jozak zasad na klupi Legije ima pobjedu i dva poraza u prvenstvu te jednu pobjedu u Kupu. Nakon poraza od Lecha kritizirao je igrače.

''Osjećam da su me igrači izdali. Ovo je igra za muškarce, a ne djevojčice'', rekao je Jozak.

Goal.hr