HŠK Zrinjski: Zaslužili smo barem bod

krupa-zrinjski2017
Zrinjski nije uspio u Krupi. Imao je svoje prilike, ali domaćin je jednu svoju iskoristio i to je bilo to.

- Nismo po prikazanoj igri i prilikama koje su bile brojnije od onih koje je imao domaćin zaslužili izgubiti. Mislim da smo zaslužili bar bod, izjavio je strateg Mostaraca Blaž Slišković nakon tih 1:0 na umjetnoj travi u Krupi.

U 32. minuti Elvir Koljić je zabio i riješio utakmicu od koje se i očekivala da bude kakva je bila - tijesna i neizvjesna.

- Bio sam svjestan da ofanzivnom i kvalitetnom Zrinjskom možemo parirati samo sa timskim radom. U tome smo uspjeli, nismo im dozvolili da igraju, što se isplatilo nakon pola sata igre kada smo poslije odlične akcije došli do pogotka. U nastavku je Zrinjski pokušao da izjednači, no srećom, preživjeli smo njihove nalete i na kraju sačuvali mrežu. Pokazali smo da imamo odličan defanzivni blok, izjavio je strateg Krupe Slobodan Starčević, koji se nakon prve pobjede Krupe u međusobnim duelima sa Zrinjskim nije previše busao u prsa po pitanju ambicija kluba ove sezone.

- Znamo da smo mala ekipa i da za mjesto u Europi apliciraju, prije svega, Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, pa i Borac. Mi ćemo svoju šansu tražiti iz prikrajka, odnosno pokušat ćemo se cilju približiti kvalitetnim igrama u Kupu, a ako uspijemo u tome, onda je samo nebo granica. Ipak, rano je još o tome govoriti. Do kraja sezona ima još puno utakmica i može se svašta izdogađati. Meni je najvažnije da moji igrači igraju u kontinuitetu dobro i da su ovu ligu učinili zanimljivijom.

Krupa je u 16. kolu gost Čeliku, pred Zrinjskim su dva vezana domaća susreta - protiv Slobode i Viteza.

Piše: Slaven Nikšić, [email protected]