FOTO  HŠK Zrinjski: Vjerujemo u pobjedu protiv Borca

HŠK Zrinjski, FK Borac
Utakmica je to klubova koji konkuriraju za najviši plasman, i u tu svrhu danas je u klupskim prostorijama govorili šef struke Branko Karačić i iskusni nogometaš Velibor Đurić.

Ova utakmica je bitna kako za nas, tako i za njih i sigurno da mi sa ovom utakmicom strašno, strašno puno možemo dobiti ako je riješimo u svoju korist. Zamo da Borac ima određenih problema, međutim to je ocrtano jer problema imaju već osam mjeseci, a stalno su u vrhu ili pri vrhu. Mi ne možemo računati na Brkovića, Pezu, Graovca koji još nije dobio dozvolu i Crnova koji ima tri žuta kartona. Ovo nam je možda i najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva i definitivno ako je riješimo u svoju korist možemo reći da smo na neki način jednom nogom u Europi, rekao je šef struke Branko Karačić.

Od sutrašnje utakmice očekujem jednu dobru i kvalitetnu predstavu od obije ekipe. Borac ima svoje probleme u samoj ekipi, ali bez obzira na sve to oni će doći da odigraju sve kvalitetnije i bolje. Mi igramo na našem terenu, pred našim navijačima i ako mi budemo pravi, a nemamo niti jedan razlog da ne budemo, da ćemo slaviti u sutrašnjoj utakmici, kazao je iskusni Velibor Đurić.

Trener nije htio govoriti o sutrašnjem sastavu, tek je rekao da će umjesto kartoniranog Crnova u momčadi biti Stojanović.

S obzirom na važnost utakmice današnjoj tiskovnoj konferenciji nazočio je mali broj novinara, tek oni iz tiskanih medija.

Utakmica se igra sutra (subota) sa početkom u 15. sati i 30. minuta na stadionu pod Bijelim Brijegom.

HERCEGOVINA.info