FOTO  HŠK Zrinjski: Vitez je ugodno iznenađenje, ali zna se tko je favorit

HŠK Zrinjski, Ultrasi, Ultras Zrinjski Mostar, Ultras, HŠK Zrinjski, NK Vitez, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar

Vitežani dolaze u Mostar s nadom da mogu otkinuti važne bodove aktualnom prvaku , pogotovo nakon što su na svom posljednjem gostovanju pobijedili sarajevski Željezničar rezultatom 0:2. No, u ovu utakmicu Plemići ulaze u boljem raspoloženju od svojih protivnika jer su se pobjedama protiv Slobode i Željezničara vratili na pobjednički kolosijek , dok su Vitežani u prošlom kolu na domaćem terenu pretrpjeli težak poraz od ekipe Radnika (1:4).

„S obzirom na igre koje smo prikazali, možda smo iz uvodnih šest kola zaslužili jedan ili dva boda više, ali važnije od toga jest da smo na startu prvenstva potrdili da su naše visoke ambicije opet opravdane i realne Imamo momčad koja će se opet boriti za naslov prvaka, a svi u klubu iskreno vjerujemo da možemo obraniti titulu, iako smo maksimalno svjesni svih izazova koji nas čekaju. Vitez je ugodno iznenadio igrama i rezultatima u gostujućim utakmicama protiv naših glavnih konkurenata za vrh, a to je dovoljna opomena našim igračima pred ovu utakmicu. Ipak, znamo tko je favorit i što se od Zrinjskog očekuje." - kazao je izvršni dopredsjednik Zrinjskog, Danko Šulenta.

Glavni konkurenti za titulu će imati težak posao. Tuzlanska Sloboda gostuje kod Krupe, dok će Sarajevo ići u goste bijeljinskom Radniku. Pored kartoniranog Tomića, za Zrinjski neće nastupiti još dva veoma važna igrača.

Ivan Peko nije u konkurenciji zbog ozljede koju je zadobio na utakmici protiv Željezničara, dok je redove Zrinjskog napustio jedan od ključnih igrača obrane, Daniel Graovac. Graovac će karijeru nastaviti u Apollon Limassolu odakle će odmah otići na posudbu u belgijski Mouscron. Vrijedi napomenuti da će ovaj 23-godišnji branič susret pratiti s tribina Stadiona pod Bijelim Brijegom te se potom zaputiti na liječnički pregled.

Što se tiče navijačkog dijela, u Mostaru ne vlada euforija, no očekuje se da će tribine Stadiona pod Bijelim Brijegom biti solidno ispunjene te da će navijači ponovno biti 12. igrač Zrinjskog.

S obzirom na dosadašnje rezultate te borbenost i volju koju prikazuju igrači, ništa manje nisu ni zaslužili.

Davor Martinović/HERCEGOVINA.info