FOTO  HŠK Zrinjski: Velika pobjeda Plemića na Grbavici

željo zrinjski
Za domaće su nastupili: Kjosevski, Stevanović, Stanić, Osmanković, Bogičević, Blagojević, Šabanadžović, Zeba, Ramović, Zakarić, Kajkut

Slišković je na teren izveo slijedeću momčad:Pirić, Stojkić, Katanec, Jakovljević, Ćavar, Čirjak, Perišić, Todorović, Bilbija, Filipović, Handžić.

U prvom dijelu Zrinjski je bio bolji protivnik, i imali su Plemići nekoliko izglednih prigoda. Najprije valja izdvojiti šansu Todorovića koji je pucao preko vrata. Domaći su pokušali preko Kajkuta, a aktualni prvaci dolaze do vodstva preko Bilbije u 41. minuti. Isti igrač imao je sjajnu prigodu i u sudačkoj nadoknadi, ali je ostalo 0:1. U prvom dijelu Slišković je prisiljen napraviti izmjenu jer se ozlijedio Jakovljević, a ušao je Barišić.

U drugom dijelu Željezničar pogađa vratnicu preko Ramovića, a zatim Zrinjski preuzima kontrolu na travnjaku. Odličnu prigodu za povćanje vodstva ne koristi Handžić.

U igri kod Zrinjskog ulaze Jazvin i Jamak, a izlaze Filipović i Čirjak. Nakon toga Handžić ima dobru prigodu, a s druge strane Kajkut nije iskoristio odličnu prigodu.  Do kraja se rezultat nije mijenjao i Zrinjski je zasluženo slavio u derbiju ovog dijela prvenstva.

HERCEGOVINA.info