HŠK Zrinjski: Uz pošteno suđenje po pobjedu na Grbavici

Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, FK Željezničar

Kako sada stvari stoje jedan od ova dva kluba biti će i novi (stari) prvak BiH. Prvi susret ovih momčadi u Ligi za prvaka odigran u Mostaru završen je 0:0, ali sa puno repova zbog lošeg suđenja.

Plemići su u ovoj utakmici zakinuti za kazneni udarac koji su vidjeli osim suca Valjića, koji je nakon utakmice i kažen zbog lošeg suđenja.

Nakon ovog susreta kažnjena su još tri suca, i to sva tri zbog lošeg suđenja u korist FK Željezničar. FK Željezničar imao je vjetar u leđa i 12. nogometaša u susretima protiv FK Radnik NK Široki Brijeg ii FK Sloboda i to nije slučajno kako žele prikazati neki federalni mediji skloni momčadi sa Grbavice. Ljudski je griješiti, ali ovo što se događa na utakmicama Željezničara ne spada u domenu slučajnosti.

Sutrašnja utakmica u Sarajevu će možda riješiti i pitanje prvaka, i iskreno se nadamo da će se nakon nje pričati o nogometu, a ne o sudačkim pogreškama.

Zrinjski na Grbavicu putuje svjestan da ne smije izgubiti i poraz bi za Plemiće vjerojatno značio i oproštaj od titule. Svjesni su toga trener Slišković i nogometaši Zrinjskog, tako da će sutra u Sarajevo po pobjedu. Na tom putu Plemići neće biti sami jer se na put u Sarajevo priprema nekoliko stotina Ultrasa.

HERCEGOVINA.info