FOTO  HŠK Zrinjski: Uz pomoć navijača do pobjede nad Vitezom

HŠK Zrinjski, Branko Karačić, Pero Stojkić, Marin Raspudić
Tim povodom u klubu je održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili predsjednik kluba Marin Raspudić, šef struke Branko Karačić i kapetan Pero Stojkić.

Nadamo se uspješnom nastavku sezone, bit će teško jer puno klubova imaju slične ambicije kao i mi, a samo jedna pogreška bilo kojeg kluba izbacuje ga iz utrke za Europu. Mi iz Uprave smo dali svoj maksimum da se održe normalne pripreme, a utakmica sa Vitezom nam je jako važna i stoga pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i daju nam podršku, rekao je predsjednik Raspudić.

Trener Karačić je kazao: Igramo protiv jedne dobre i stabilne ekipe, ali se nadam da ćemo na kraju doći do onoga što svi očekujemo, a to je pobjeda. Imamo određenih poteškoća u momčadi, Rareljić ima kartone, Graovac slabo vidi pod maskom, a nažalost Brković se ozlijedio u najgorem trenutku i na njegovoj poziciji bit će Zlatić koga ja dugoročno vidim u dresu Zrinjskog.

Igrači su maksimalno spremi, fizički i psihički za sutrašnju utakmicu i mislim da pobjeda neće doći u pitanje, riječi su kapetana Stojkića.

Trener je i izdiktirao sastav za sutrašnju utakmicu, a on glasi: Dujković, Zlatić, Aleksić, Pezo, Stojkić, Muminović, Barišić, Pehar, Crnov , Nikolić i Stojanović

Utakmica se igra sutra sa početkom u 14 sati i 30 minuta na stadionu HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info