FOTO  HŠK Zrinjski: Uz dozu sreće do povijesnog uspjeha

Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, HŠK Zrinjski - NK Maribor

U tu svrhu danas je u klupskim prostorijama održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili šef struke Blaž Slišković i kapetan Plemića Pero Stojkić.

Na samo početku konferencije Blaž Slišković se ispričao kolegi s klupe NK Maribor zbog neke izjave koju je jučer prenio jedna tiskovina, a koju popularni Baka nije dao.

Očekuje nas teška utakmica i cijele ove pripreme smo se spremali za sraz sa Mariborom. Skupili smo i dosta informacija i vjerujem da ćemo ih do početka utakmice prenijeti našim igračima, da se i oni pojedinačno informiraju o kvalitetama protivnika. Mi spremno dočekujemo utakmicu bez straha , poručio je šef struke Blaž Slišković, te nastavio:

Imam još neke dvojbe oko sastava i neću znati početnih jedanaest do pred samu utakmicu. Ostaju dvije nedoumice, ali mislim kako neću pogriješiti koga god stavim na ta mjesta. Nije da mi je neko van forme, nego jednostavno imam tri-četiri igrača koji su u uzlaznoj putanji i vidjet ćemo sutra tko će dobiti priliku zaigrati od prve minute. Marijan Ćavar i Nardin Mulahusejnović su vrlo blizu prve postave. Oni se svojim radom i htjenjem na treninzima nameću.

Što se tiče nas igrača mi smo maksimalno spremni, s nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu i dat ćemo svoj maksimum da što bolje odigramo, rekao je kapetan Pero Stojkić.

Utakmica HŠK Zrinjski-NK Maribor igra se sutra u 19. sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.

HERCEGOVINA.info