HŠK Zrinjski: Ustanite, Zrinjevci!

Stadion HŠK Zrinjski, FK Željezničar

.. protiv GOŠK-a. Od te utakmice prošlo je 8 dana, a navijači mostarskog Zrinjskog proslavili su još jednu pobjedu (1:2 protiv Mladosti DK) te nas u srijedu očekuje derbi prvenstva u Mostaru gdje će Zrinjski ugostiti sarajevski Željezničar.

Neviđena medijska hajka ponovno je dignuta na Zrinjski. Zločesta propaganda koja nastoji ocrniti naš klub. Propaganda je to kojoj razjedinjavanje različitih faktora unutar našeg kluba nikad NEĆE poći za rukom! Više od 24 sata nakon završetka utakmice protiv Mladosti, navijači Zrinjskog nisu u mogućnosti pogledati ni golove ni sporne situacije s utakmice. Da, spornih situacija je bilo..

Niste čitali o njima? Ovog puta sporne situacije nam nisu išle na ruku pa "objektivni" mediji očito nemaju namjeru o tome pisati, jer je ipak logično da mi kao aktualni prvaci i  najtrofejniji nogometni sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini ne budemo na prijenosu (BHT, MojaTV) pa stoga situacije u kojima smo oštećeni bivaju prešućene. 

USTANITE, ZRINJEVCI! Termin nije atraktivan, no i na to smo navikli. Bit će hladno, ali i na to smo navikli. Ovog puta kanalizirajmo sve osjećaje na tribinama prema terenu. Zasigurno posjeta na stadionu HŠK Zrinjski u srijedu neće biti impozantna iz više razloga, no to nije razlog da ti kao navijač ne daš svojih 120% na tribini. To nije razlog da ušutiš na Stajanju ili da sjedneš gunđajući na Zapadu. 

Prva je ovo domaća utakmica koja će se odigrati nakon smrti Vladimira Mihića velikog navijača HŠK Zrinjski. Ustani, bodri svoj klub onim žarom kojim je i Vladimir uvijek odisao na zapadnoj tribini našeg stadiona. Igrači se na terenu bore za pozitivan rezultat, a ti se bori na tribinama. Bodri, pokaži da si srcem uz klub. Pokažimo neprijateljima kluba da nas ima i da sveto ime HŠK Zrinjski ne damo! 

Pogledaj naslovnu sliku članka. Sjeti se ove utakmice. I one od prošlog vikenda. Pa onda proslave titule protiv Slobode. Prisjeti se i poraza 0:4 baš od Željezničara. Prisjeti se svih uspona i padova. Onda ćeš shvatiti da ispod svih tih zastava što vijore postoji mjesto gdje možeš dignuti ruke i pjevati svoju pjesmu.

Već od večeras pogledaj u oči sebi i ukućanima. Zapitaj se jesi li dio sreće što spaja tuge i veselja. Ako jesi, znam gdje ćeš biti u srijedu..Na tebi je da animiraš. Da povedeš. Da primjerom pokažeš. Put do titule zasigurno nije lagan, ali je lakši uz tvoju pomoć. Zato..USTANITE, ZRINJEVCI!

 

HERCEGOVINA.INFO