HŠK Zrinjski: Ustajte Zrinjevci

HŠK Zrinjski, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, Mario Ivanković, Stadion HŠK Zrinjski, zrinjevci

Dosta je bilo patnje na terenu, nezalaganja i nekvalitetnih igara. Dosta je sveopće letargije, pasivnosti i nezainteresiranosti na tribinama!

Ustani Zapad! Titula prvaka BiH svakim kolom izgleda sve dalje, a Kup će nam izmaći definitivno već u srijedu ako svi skupa ne zbijemo redove. Prolaz protiv FK Sarajevo u srijedu Plemiće će promaknuti u prve favorite za osvajanje Kupa!

Ustani Zapad! Ustanite svi oni koji toliko volite ovaj klub. Svi oni koji pišete po društvenim mrežama, a ne činite ništa konkretno. Ovo je vaša prilika. Ustanite svi vi koji želite vidjeti pomak nabolje, svi vi koji ste svake druge subote/nedjelje na stadionu i bodrite Plemiće.

Ustani Zapad! Ustanite svi oni koji se sjećate vremena kada je uz Stajanje odjekivala pjesma i sa zapadne tribine. Ustanite svi oni koji se sjećate tog osjećaja zajedništva, moći i sreće. Ustanite, zapjevajte, podržite...Ne budite nijemi prolaznici!

Zagrmi Stajanje! Zapjevajte našu pjesmu od prve minute. Grmite do zadnje, bez obzira na rezultat, na prikazanu igru, na vremenske uvjete i tko zna koje druge okolnosti. Zrinjski nikad nisu bili igrači, već navijači koji su esencijalni dio ovog kluba.

Zagrmi Stajanje! Mlađe generacije navijača HŠK Zrinjski odrastaju na temeljima gdje se očekuju titule od kluba svake godine. Titule su važne, jačaju kredibilitet Kluba, daju bezbroj novih mogućnosti... Ali, nisu presudne! Tvoj glas, tvoja podrška, tvoji dlanovi su ono što je zaista bitno. Zapjevaj iz sveg grla našu pjesmu!

Zagrmi Stajanje! Pogledaj oko sebe u zanosu i osjeti pjesmu. Osjeti riječi i značenje. Budi pokretač novih i boljih stvari, teži najboljem. Potakni sve oko sebe da učine sve da pjesma odjekuje. Jer Zrinjski...To smo mi!

Ovog puta sami smo sebe doveli u nezgodnu situaciju. Letargijom na tribini i nekvalitetnim igrama na terenu, forma HŠK Zrinjski u silaznoj je putanji i krajnje je vrijeme da se svi probudimo i izdignemo iz ovoga zajedno. Napunimo tribine stadiona HŠK Zrinjski već u srijedu i najavimo neka nova bolja vremena s nadom da će 'Plemići' napokon prikazati igru dostojnu svetog dresa s lentom.

Sjeti se da bi mnogi htjeli biti na tvom mjestu u srijedu od 16 sati. Na tvom mjestu koje te čeka na Zapadu. Na tvom mjestu pored tvojih prijatelja koji te čekaju na Stajanju.
Osjeti, ustani i zagrmi!

„...VOLIO TE JEDAN ULTRAS..."