HŠK Zrinjski uputio pismo NS BiH:Zaštitit ćemo svoje i interese naših navijača

HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka, HŠK Zrinjski, NK Maribor, Ultrasi, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, NS BIH, navijači, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, KN Ultras, Ultrasi, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, HŠK Zrinjski - NK Maribor , Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi

...domaćina FK Slavije i HŠK Zrinjskog a vezano za ponovnu zabranu dolaska naših navijača što već, nažalost, postaje obrazac ponašanja kad je u pitanju HŠK Zrinjski Mostar.

Svjesni činjenice da događaje u prošlosti ne možemo izmijeniti bez obzira koliko se s istim ne slagali želimo da se u budućnosti više ne dešavaju ovakve stvari zbog čega od NS BIH odnosno Komiteta za natjecanje koji u ime IO NS BIH rukovodi takmičenjem u Premijer ligi BIH tražimo:

1. Da se navijačima HŠK Zrinjskog Mostar osigura mogućnost nazočenja svim gostujućim utakmica u skladu s odlukom NS BIH o ukidanju zabrane dolaska gostujućih navijača te da Komitet za natjecanje preuzme puno aktivniju ulogu u ovom segmentu te da koordinira sa Klubom-domaćinom te sa nadležnim domicilnim policijskim strukturama a sve u svrhu implementacije vlastite odluke.

2. U slučaju da se ponove slučajevi neutemeljenih zabrana dolaska naših navijača na gostujuće utakmice HŠK Zrinjski će po cijenu prihvaćanja sankcija poduzeti odgovarajuće mjere u svrhu zaštite vlastitih interesa i interesa svojih navijača a što uključuje i neodigravanje utakmica a što zasigurno nikome nije interes niti cilj.

3. Sigurni smo da će Komitet za natjecanje kao i cijeli IO NS BIH već za subotnju utakmicu koja se igra u Zvorniku protiv domaće Drine poduzeti sve da navijači Zrinjskog iz Mostara nazoče istoj te na takav način dokažu da ne postoje dvostruka mjerila te u tom dijelu tražimo decidiranu potvrdu da naši navijači mogu nazočiti utakmici u Zvorniku te na drugim gostujućim terenima.

U očekivanju Vašeg očitovanje, športski pozdrav,
HŠK ZRINJSKI MOSTAR
Predsjednik Kluba
dipl.iur.Marin Raspudić v.r.