HŠK Zrinjski: U Tuzlu idemo po pobjedu

Nogometaši HŠK Zrinjski sutra gostuju kod FK Slobode u Tuzli i to je bio povod za tiskovnu konferenciju u klupskim prostorijama.

Nazočnim novinarima obratio se šef struke Blaž Slišković koji je najavio utakmicu u Tuzli.

Nakon pobjede protiv Radnika cijeli tjedan smo se pripremali za sutrašnju utakmicu protiv Slobode. Uz pomoć svojih suradnika analizirali smo kvalitete i mane svojih protivnika. Utakmica neće biti nimalo laka i na izuzetno teškom terenu moramo  pokazati uz maksimalanu želju, volju i angažman i svoj kvalitet koji imamo. Pred nama su dvije izuzeto teške utakmice i ukoliko ih riješimo u svoju korist imamo veoma velike izglede da ostanemo na prvom mjestu i obranimo naslov prvaka. U Tuzlu idemo po povoljan rezultat, a povoljan rezultat za nas je samo pobjeda, rekao je šef struke Blaž Sliškvić.

U Tuzli će Plemići biti lišeni usluga kapetana Pere Stojkića, dok će svi ostali biti na raspolaganju treneru Sliškoviću koji je prokomentirao i igru svog protivnika osvrnuvši se na njihovu oscilaciju u posljednjih nekoliko utakmica uz naglasak da imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca na koje se mora obratiti pozornost.

Utakmica FK Sloboda-HŠK Zrinjski igra se sutra s početkom u 17. sati uz direktan prijenos na BHT.

HERCEGOVINA.info

21.04.2017 u 11:30