HŠK Zrinjski: Svi se dive igrama mostarskog šampiona

Prvaci 2016
Teško je sada nabrojati sve rekorde koje su u posljednjih par godina srušili Plemići u domaćim natjecanjima, i sa pravom se može reći da je HŠK Zrinjski nogometna institucija u BiH.

Zrinjski je danas tamo gdje jeste zahvaljujući najprije ambicioznim ljudima u Upravi kluba koji su gradu i regiji poklonili velikana koji svuda gdje dođe izaziva strahopoštovanje. Klubovima koji dolaze u Mostar gaće se počinju tresti čim ugledaju tablu za ulaz u grad na Neretvi.

Zanimljivo je jedno razmišljanje prijatelja Zrinjskog na navijačkom forumu koje kaže:

Kape su skinute gdje god zakoračimo. Prošle sezone igramo u Doboj-Kaknju i domaći navijači nam plješću, ostaju do kraja da vide proslavu titule. U Vitezu se Želji i Sarajevu skandira Zrinjski Mostar. Na Široki dođe svaka duša, jer je naš ambijent. Slušaj komentatore, nestane im pohvala za nas.

Ovim je puno toga rečeno, a puno više su rekli nogometaši Zrinjskog na stadionima gdje nastupaju. HŠK Zrinjski piše najljepše stranice u svojoj dugoj povijesti u inat svima koji nisu ni u najgoroj noćnoj mori sanjali da će se ovolike titule slaviti na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Nakon ovako sjajne sezone jednostavno ponestaje riječi kojima bi se mogli opisati uspjesi HŠK Zrinjski. Ovim putem pozivamo lingviste da u riječnike ubace novu riječ kojom bi opisali dominaciju Zrinjskog u domaćem nogometu.

Jedna navijačica Plemića kada je krenula u Split na utakmicu Zrinjskog protiv Hajduka na svom profilu je  napisala da se osjeća Zrinjasto. To i sve nabrojano govori koliko su navijači ponosni na svoj HŠK Zrinjski.

Zrinjski je ponos Mostara i cijele Hercegovine, to je sada valjda svima jasno. I kada sve prođe ostat će Zrinjski kao simbol slave, ponosa i pobjede.

HERCEGOVINA.info