HŠK Zrinjski: Svi putevi vode pod Bijeli brijeg

Stadion HŠK Zrinjski, akademija pandev, Stadion HŠK Zrinjski, FC Utrecht

HŠK Zrinjski večeras s početkom u 19. sati igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija Europske lige protiv nizozemskog Utrechta. U prvom susretu Plemići su izborili pozitivan rezultat, ali papirnato gosti su i dalje favoriti za prolaz u dalje natjecanje.

To papirnato treba pokazati i na terenu, a s obzirom kakav pakao čeka Nizozemce na stadionu pod Bijelim brijegom bit će ima jako teško.

Ne pamti se kada se za neku utakmicu u preprodaji prodalo preko 2500 ulaznica, i nema sumnje da će večer Zrinjski imati igrača više u svojim vjernim navijačima.

Nogometaši Zrinjskog skupa sa svojim trenerom dobro znaju što ova utakmica znači klubu, navijačima, pa i cijeloj Hercegovini, i nema sumnje da će onih 11. koji će imati privilegiju istrčati na teren ostaviti srce na travnjaku.

Na društvenim mrežama vlada prava navijačka euforija, a slogan Neka traje postao je mega popularan, ne samo u Mostaru i Hercegovini, nego i širom svijeta gdje žive oni kojima je lenta crvena u srcu.

Večeras svi putevi vode na stadion pod Bijelim brijegom i večeras Zrinjski ima prigodu pokazati "bahatim" gostima iz Nizozemske da na terenu vrijedi samo nogometno umijeće.