HŠK Zrinjski: Svi putevi vode na Široki Brijeg - 28.05.2015

HŠK Zrinjski, Ultrasi, Ultras Zrinjski Mostar, Ultras, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, KN Ultras, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, Pecara, stadion Pecara, Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi

Uoči ove utakmice navijači Zrinjskog su se nadali da će NK Široki Brijeg osvojiti Kup BiH, te da će utakmica na Pecari biti samo stvar prestiža i neće ništa odlučivati.

NK Široki je međutim jučer izgubio od Olimpica, te će utakmica na Pecari direktno odlučiti tko će naredne sezone u Europu. Imperativ pobjede imaju domaći nogometaši, jer Plemćima odgovara i neodlučen rezultat s obzirom da imaju tri boda viška od Širokog Brijega.

Pripreme navijača Zrinjskog za susret na Pecari počele su i prije jučerašnje kup utakmice, tako da je već organiziran prijevoz za utakmicu. Kako su nam potvrdili navijači Zrinjskog interes je ogroman, i očekuje se da će Plemiće na Pecari bodriti nekoliko tisuća navijača.

Iz Uprave Zrinjskog doznajemo da će se službeno tražiti jedna cijela tribina za navijače Plemića. Na društvenim mrežama i forumima na kojima se okupljaju navijači Zrinjskog vlada prava euforija i svi su uvjereni da će njihovi ljubimci ostvariti povoljan rezultat koji će ih odvesti u Europu.

HERCEGOVINA.info