HŠK Zrinjski: Sutra idemo po titulu prvaka BiH, dužni smo to našim Ultrasima

Goran Karačić

Pobjeda Plemićima znači osiguran naslov kolo prije kraja prvenstva, i toga su itekako svjesni u Zrinjskom.

Uoči sutrašnje utakmice danas je u klupskim prostorijama održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Vinko Marinović i vratar Goran Karačić.

"Prvu meč loptu imamo sutra protiv Mladost i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo i osiguramo naslov prvaka. Neće biti lako, Mladost je dobra ekipa koja je već izborila ostanak u Premier ligi, i ja im ovim putem mogu čestitati na tome. Sigurnp će protiv nas dati svoj maksimum, međutim mi moramo biti maksimalno skoncentrirani i disciplinirani kako bi došli do tri boda i titule prvaka", rekao je Vinko Marinović.

"U Kakanj idemo kao prvoplasirana momčad Premier lige. Sigurno da respektiramo Mladost, ali ih se ne bojimo. Imamo najbolju momčad Premier lige, i sutra ćemo to i pokazati. Svi mi igrači smo ujedinjeni u nastojanju da ostvarimo naš cilj, a on je naslov prvaka. Cijelu sezonu smo se maksimalno zalagali, i  sutra možemo ispisati još jednu lijepu stranicu u povijesti našeg Zrinjskog. Dužni smo to navijačima, našim Ultrasima koji su nas pratili na svakoj utakmici. Njima smo dužni osigurati titulu, ali smo dužni i samima sebi, jer smo naporno radili kako bi osvojili naslov prvaka", rekao je Goran Karačić.

Sutra na raspolaganju trener Marinović neće imati ranije ozlijeđene Graovca i Stojkića, dok će utakmicu preskočiti i Zakarić zbog žutih kartona.

Utakmicu 29. kola BH Telecom Premijer lige BiH FK Mladost - HŠK Zrinjski sudit će Irfan Peljto (Sarajevo), a asistirat će mu Damir Lazić (A1, Brčko), Goran Dujak (A2, Odžak), Moamer Čaušević (4, Sarajevo), Adis Mulahasanović (Sarajevo) i Husein Terzić (Sarajevo)

HERCEGOVINA.info