HŠK Zrinjski: Stručni stožer imat će pune ruke posla s određivanjem startera

Zrinjski-Olimpic
Ipak, zadnja linija koja je završila prvi dio sezone, a u kojoj braniče čine Graovac i Latro, a bokove Stojkić i Blaić vjerojatno se neće mijenjati, osim u slučaju neplaniranih ozljeda.

U veznom redu je mnoštvo dvojbi, ali i mogućnosti. U sustavu kakav obično igra Zrinjski (4 - 3 - 3), mjesta ima za tri veznjaka, a u prvom planu su najvjerojatnije Petrak, Žeravica i Tomić. Ipak, nikakvo iznenađenje ne bi bilo ni da na jednoj od veznih pozicija utakmicu protiv Sarajeva počne Arežina koji je dobro radio na pripremama ili Radulović koji je također bio sve bolji kako su pripreme odmicale. Ne treba zaboraviti ni požrtvovnog Šćepanovića koji se u Zrinjskom uglavnom nametao dobro igrom nakon ulaska s klupe u igru, ali s pravom može računati na svoj dio minutaže. Teško da će priliku dobiti nedavno pristigli Bilbija, ali njega struka svakako više vidi kao klasičnog napadača, iako je u nekim klubovima igrao i iza napadača.

Što se tiče krila, u prednosti bi trebali biti Zakarić i Todorović. Na pripremam se možda pojedinačno najviše nametnuo Filipović, tako da ni njegov start od prve minute ne bi bio iznenađenje, ali on će vjerojatno vrebati priliku iz drugog plana. Po minutaži na pripremnim utakmicama, prvi izbor struke u napadu je Mešanović, dok će Nikolić čekati svoju priliku.

Koliko god neki ovakvu situaciju zvali "slatkom mukom", to je ipak samo muka... Struka plemića imat će težak posao izabrati najspremnije za derbi sa Sarajevom. Veliki broj igrača Zrinjskog kvalitetom je sličan i samo nijanse u jakoj konkurenciji mogu odrediti tko počinje utakmicu.

VECERNJI LIST