HŠK Zrinjski: Srce, emocije, volja, fanatizam!

Stadion HŠK Zrinjski, spartak trnava

Ono za što nema opravdanja jest manjak volje, manjak borbe za dres s lentom, a stiče se dojam da je upravo to nedostajalo 'Plemićima' u Trnavi. Treba biti svjestan da u ovakvom dvomeču ekipa koje su realno kvalitetom izjednačene, upravo taj prikazani ratnički duh na terenu može biti prevaga za ostvarenje pozitivnog rezultata.

Za uspjeh u europskim utakmicama mora se grist' više. MORA! Posebice kada znamo da je ova utakmica jedna od važnijih u novijoj povijesti kluba, pogotovo u financijskom aspektu. 

U srijedu će vjetar u leđa igračima Zrinjskog biti vojska navijača čija bi prisutnost i energija s tribina trebali biti motor ekipe. Naravno, 'ratnički duh' i borba za sveti dres koju svi navijači priželjkuju, neće biti dovoljni za prolaz Spartaka. Potrebna je prezentacija atraktivnog, efikasnog, ali i nadasve kvalitetnog nogometa koji smo imali prilike vidjeti svih ovih godina, a koji je izostao u prvoj utakmici dvomeča. 

Podrška s tribina neće izostati. Zrinjski je u posljednje vrijeme grubo rečeno 'pao u drugi plan' zbog događanja na Svjetskom prvenstvu, ali se iskreno nadamo kako će se ta navijačka euforija istinski prenijeti i na tribine stadiona HŠK Zrinjski. 

U srijedu je naš 'Dan D'. Dan koji svi navijači Zrinjskog čekaju. Osvojiš titulu, počnu nerealna maštanja o grupnim fazama europskih natjecanja, kalkuliranja i analize mogućih protivnika. Na kraju se sve svede da u narednih 90 minuta na domaćem terenu trebamo pokazati zašto smo prvaci.

Zato, momci, zbog onih na tribini, onih koji će biti uz male ekrane, zbog vas samih...Gard prvaka, srce, borba za svaku loptu i mostarska će publika navedeno znati nagraditi. A poslije posljednjeg sučevog zvižduka vjerujem da ćemo svi imati razloga za slavlje i da ćemo zajedno pjevati pobjedničke stihove.

IGRAJ DO KRAJA!

 

HERCEGOVINA.INFO