HŠK Zrinjski slabiji za dva trenerska asa

skoko sliskovic
... osvajanja dvije titule za redom postao bivši trener Zrinjskog. Iz Zrinjskog će legendarnom Baki navodno ponuditi mjesto u klubu dok ne pronađe novi trenerski angažman.

Kako je Slišković izrazio želju za odlaskom iz struktura koje vode klub odlučili su da Baki izađu u susret, a kako su pripreme nogometaša HŠK Zrinjski počele jučer, već od danas nogometaše Zrinjskog vodit će nekadašnji proslavljeni nogometaš, ali i trener splitskog Hajduka, kao i nekadašnji pomoćnik Ante Čačića u reprezentaciji Hrvatske Ante Miše.

Druga vijest stigla je iz Nogometne škole HŠK Zrinjski. Po informacijama iz ove nogometne škole trener mlađih uzrasta Tihomir Tiki Skoko više neće biti član ovoga sportskog kolektiva. Tihomir Tiki Skoko nakon završene nogometne karijere krenuo je sa radom u omladinskom pogonu aktualnog prvaka.

Skoko je do sada postizao zapažene rezultate sa mlađim uzrastima Zrinjskog i gotovo sa svakog nogometnog turnira on i njegovi igrači vraćali su se sa peharom i medaljama oko vrata. Legendarni Tiki kakav je bio na terenu, to je pokušavao i u mnogim slučajevima uspijevao,mladim nogometašima ugraditi onaj pobjednički mentalitet. Što je najvažnije,djeca koju je Tiki vodio bila su zadovoljna jer se sve to "ugrađivalo" kroz igru što je djeci i najvažnije.

Tihomir Tiki Skoko odlučio je da otvori akademiju nogometa za mlađe uzraste koja bi prema posljednjim informacijama sa radom trebala krenuti već od rujna. Skoki želimo puno sreće i sportskih uspjeha, a za njega, kao i za Sliškovića veliki broj navijača se sigurno nada ponovnom povratku ova dva trenerska asa u HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info