HŠK Zrinjski: S Laštrom kompletiran kadar koji će se boriti za vrh

shirak

U stručnom stožeru vjeruju da su to imena koja će itekako pomoći u nastojanju kluba da zabilježi uspješnu sezonu koja krajem mjeseca za Plemiće počinje domaćim duelom s Olimpicom.
Gorak okus zbog ispadanja od Širaka i dalje je osjetan u taboru Plemića. Pomoćni trener Mario Ivanković nije ni pokušao situaciju prikazati ljepšom nego je ispala.
- Bio je to veliki minus i financijski gubitak za Zrinjski, rekao je, dodajući: Imali smo malo vremena za uigravanje, ali bili smo kvalitetniji i morali smo to proći.
Prokomentirao je kratko i mogućnost UEFA-ine kazne zbog sukoba osiguranja i navijača tijekom susreta, incident koji se uklopio u sivilo ovoljetnog nastupa Plemića u Europskoj ligi...
- Teško je sada to komentirati, jer ne znamo hoće li kazna doći i u kojem će obimu biti.
Ipak, nakon svega, imao je razloga biti i optimističan. Obradovala ga je činjenica da je Zrinjski kompletirao kadar. Kockica koja je nedostajala došla je u vidu Nevena Laštre.
- Nadamo se da će on biti pogodak. U svakom slučaju, sada imamo pokrivene sve pozicije, sada se samo moramo dodatno uigrati. Još samo treba vidjeti kakvo je stanje s ozljedama Radulovića i Todorovića..., da će i oni biti spremni za početak prvenstva.
A prvo kolo u nedjelju 26. (20 sati) Pod Bijeli brijeg dovodi Vukove...
- Tradicionalno svima u Ligi neugodan protivnik, češće opasniji na strani nego kod kuće. Zadržali su većinu igrača i vjerujem da će se opet boriti za pozicije iz vrha tabele, smatra Ivanković, koji u borbi za titulu ne vidi neka nova imena.
- Široki je možda slabiji nego prije, ali njih nikada ne treba otpisati. Uz nas, Sarajevo, Željezničar i Olimpic vjerujem da je to to što se tiče kandidata za sami vrh. Možda Sloboda pokazuje neke ambicije u tom smjeru, ali još ćemo vidjeti. U svakom slučaju, što više kvalitetnih ekipa, to bolje. A da Liga još nije na željenoj razini pokazali su i nastupi u Europi. U svakom slučaju, čeka nas zanimljiva sezona.

Dnevni list