HŠK Zrinjski: Raskinut ugovor s Brankom Karačićem

Branko Karačić

Kako portal HERCEGOVINA.INFO saznaje iz Uprave HŠK Zrinjski, danas je raskinut ugovor s Brankom Karačićem. Novi trener aktualnih prvaka bit će poznat 05. siječnja naredne godine, i kako saznajemo pred njega će biti postaljen imperativ obrane titule prvaka.

Predsjedništvo HŠK Zrinjskog danas je, a nakon analize izvještaja o učinjenom u jesenskom dijelu sezone 2014/15 donijelo je jednoglasnu odluku o raskidu ugovora sa dosadašnjim trenerom gosp. Brankom Karačićem. 

Branku Karačiću se zahvaljujemo na svemu dosad urađenom i želimo mu puno sreće u daljnjem radu a u povijesti HŠK Zrinjskog biti će upamćen kao trener koji je donio 3. naslov prvaka u Mostar.

Iako odluka nije bila jednostavna donesena je prije svega kako bi se momčadi i svima oko momčadi jasno dalo do znanja da je ambicija HŠK Zrinjskog i u ovoj sezoni obrana naslova prvaka i sve ispod toga ćemo cijeniti kao neuspjeh te je Predsjedništvo svjesno da je na sebe preuzelo u, slučaju rezultatskog neuspjeha, veliku odgovornost ali kao i do sada nismo spremni na bilo kakve kompromise kad je HŠK Zrinjski u pitanju.

Uostalom veliki, a HŠK Zrinjski jeste takav Klub, promjene prave kada ide dobro a ne kada „kola krenu nizbrdo" jer je tada u većini slučajeva već prekasno, priopćeno je iz HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info