HŠK Zrinjski: Prvo Željo, a onda tri vezana gostovanja

HŠK Zrinjski, FK Željezničar

... dok su na domaćem travnjaku bodove morali tražiti protiv Širokog Brijega (1:0) i Borca (1:0), klubova koji su u prošloj sezoni završili u samom vrhu.
Ništa lakši raspored Plemiće ne čeka između prve i druge reprezentativne stanke, budući da će momčad Dragana Perića borbu za bodove nastaviti subotnjim derbijem protiv aktualnog prvaka Željezničara, nakon čega će tri puta u goste - prvo Rudaru u Prijedor u okviru šesnaestine finala Kupa, a onda Slaviji i GOŠK-u u prvenstvu.
- Nemamo baš sreće sa ždrijebom na startu sezone, jer se na ionako nešto veći broj gostovanja u prvih osam kola nadovezao i ovaj u Prijedoru u Kupu, ali to je nešto na što ne možemo utjecati pa nema potrebe o tome puno ni razmišljati. Idemo od utakmice do utakmice, tako da nam je u ovom trenutku, što je i logično, u mislima samo Željezničar, izjavio je Perić, koji će danas s igračima odraditi prvi trening nakon poraza od Zvijezde (0:2) u Gradačcu.

Naime, trener Zrinjskog je od utorka do ponedjeljka bio u Sarajevu s U21 reprezentacijom BiH, a njegovi igrači, koji su u tom razdoblju radili pod nadzorom Perićevih asistenata Draženka Bogdana, Nenada Gagre i Nenada Džidića, jučer su imali dan odmora.

- Odrađeno je sve što je bilo planirano, tako da normalno nastavljamo s pripremom za utakmicu protiv Željezničara. Neki igrači su imali određene zdravstvene probleme, ali u subotu bi svi oni trebali biti na dispoziciji, dodao je Perić.
On će do subote morati pronaći zamjenu za Gorana Markovića, koji je protiv Zvijezde dobio treći žuti karton, dok će se u kombinacije vratiti Filip Arežina, koji iz istog razloga nije igrao u Gradačcu.

DNEVNI LIST