HŠK Zrinjski: Priželjkujemo pobjedu protiv Krupe

Stadion HŠK Zrinjski, fk krupa , Stadion HŠK Zrinjski, fk krupa
Ipak, svi su svjesni kako se to iz vikenda u vikend može promijeniti.

Ako Zrinjski želi nastaviti vršiti pritisak na Sarajevo, koje im bježi još uvijek velikih 6 bodova, u nedjelju mora pobijediti Krupu. Momčad je zbog kiše trenirala na drugim terenima kako bi se travnjak pod Bijelim brijegom sačuvao za utakmicu. Jučer su igrači, osim treninga, u rasporedu imali i analizu Krupinih utakmica.

- Može nam natopljen teren biti otežavajuća okolnost, zato smo ga i čuvali prethodnih dana, ali kako nama tako i našem protivniku...

Nadam se kako će kiša stati do nedjelje - komentirao je trener plemića Blaž Slišković upitan koliko im vremenske prilike mogu praviti problema u igri.

Krupa se, bez obzira na posljednje mjesto na ljestvici, čini kao opasna momčad za Zrinjski u ovom trenutku. Ne tako davno taj je sastav na Koševu protiv Sarajeva izvukao bod.

- Pripremamo se za ovu utakmicu kao pred svaku drugu prvenstvenu. U ovom trenutku je Krupa u nezavidnom položaju i doći će u Mostar pokušati ovdje osvojiti najmanje jedan bod.

Pretpostavljamo kako će igrati defenzivno kao i u Sarajevu i tražiti svoje prilike iz eventualnih kontri. Mi smo ovog tjedna analizirali utakmicu Krupe na Koševu, gdje smo vidjeli dosta pozitivnih, ali i negativnih stvari kod Krupe koje ćemo pokušati iskoristiti. Sve ovisi o nama i kako mi budemo igrali, tako će se i razvijati situaciju na terenu - kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i dodao:

- Naravno da priželjkujemo pobjedu kako bismo povezali tri pobjede u nizu, što bi nam dalo dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje poslije. Ako bismo ovu utakmicu riješili u svoju korist, sigurno bi to donijelo pozitivno ozračje u momčad, klub, među navijače. Mišljenja sam da su sljedeće 2-3 utakmice su najvažnije u cijelom prvenstvu za Zrinjski - dodao je Baka.

U Zrinjskom će pratiti gradski derbi između Željezničara i Sarajeva.

Novi Željezničar

- Sigurno je kako ćemo pomno pratiti događanja s Grbavice. Pogledat ćemo utakmicu kako bismo upoznali Željezničar jer pod Amarom to je potpuno novi tim. Priželjkivat ćemo rezultat koji ide nama u prilog, a tko zna hoće li se to dogoditi. Očekujem tvrdu utakmicu i ne očekujem veliku ljepotu, ali zato očekujem veliku borbenost - zaključio je Baka.

Vecernji.ba