HŠK Zrinjski: Pripreme ulijevaju povjerenje pred nastavak natjecanja

Zrinjski-Čapljina
Zrinjski je pripremama odigrao osam utakmicu u kojima je šest puta slavio, a dva susreta su završila neodlučenim rezultatima. Rezultati su s obzirom da se radi o pripremama u drugom planu, ali igra koju su Plemići pružali može zadovoljiti stručni stožer.

Što se tiče igračkog kadra ono što je najbitnije jeste da na svako mjesto konkuriraju po dva nogometaša. Igrači koji su pristigli u zimskoj pauzi pokazali su na ovim pripremama da će biti u pravom smislu riječi pojačanja za Plemiće.

Raduje i činjenica da su na ovim pripremama bila osmorica nogometaša iz omladinskog pogona i oni su pokazali da su budućnost Zrinjskog. Na njih se u nastavku natjecanja može računati, kako u juniorskoj, tako ukoliko zatreba i u seniorskoj konkurenciji.

Prvenstvo počinje 1. ožujka utakmicom sa NK Vitez. Prije toga navijači će imati progodu vidjeti snagu Zrinjskog u generalnoj probi u subotu kada će Plemići odmjeriti snage sa FK Sarajevo. Bilo kako bilo dosadašnje pripreme i forma Zrinjskog ulijevaju povjerenje navijačima.

HERCEGOVINA.info