FOTO  HŠK Zrinjski: Predstavljen Mišo Krstičević

Stadion HŠK Zrinjski, Mišo Krstičević
Na predstavljanju su se nazočnim novinarima obratili Marin Raspudić predsjednik, Danko Šulenta izvršni dopredsjednik kluba, te sam Mišo Krstičević.

Ovdje sam u Mostaru igrao nogomet, tu sam završio fakultet, tako da se ovdje osjećam kao kod kuće. Drago mi je da sam došao u klub koji je izvanredno organiziran, koji je u BiH jedan od vodećih klubova i ja ću kao trener pokušati nastaviti tradiciju dobrih rezultata, rekao je Krstičević na početku tiskovne konferencije.

Nakon novog trenera nazočne je pozdravio predsjednik Marin Raspudić, te istakao da je cilj HŠK Zrinjski osvajanje titule prvaka BiH, i dovođenje trenera se uklapa u taj koncept. Cilj kluba je i napraviti jedan iskorak u Europi, a to će biti zahtjevno i teško, završio je predsjednik.

Izvršni dopredsjednik kluba Šulenta je rekao: Imali smo dosta ponuda za mjesto trenera iz čitave regije. Mi imamo ciljeve koje želimo dostići s novim trenerom, a oni su podizanje kvalitete, unaprijeđenje igre, uvođenje mladih igrača u prvi sastav. Kada smo sve analizirali sve to skupa odlučili smo se za Mišu Krstivevića, velikog trenera i velikog radnika za koga mislimo da može puno toga napraviti. Vrijeme će pokazati da li smo na pravom putu, a ja sam uvjeren da jesmo. Mi ćemo treneru osigurati sve što je potrebno da bi postigli ciljeve koji su postavljeni, a oni su obrana titule i iskorak u Europi.

Krstičević je rekao da poznaju sadašnji Zrinjski jer je dolazio gledati nekoliko utakmica, a imao je prigodu njih još nekoliko pogledati kao snimke.

Što se tiče stručnog stožera on će i dalje činiti Dalibor Cvitanović, Mario Ivanković, te Ivo Šeparović koga dovodi Krstičević.

Početak priprema odradit će se u Mostaru, zatim se ide u Međugorje, onda u Istru gdje će Zrinjski nastupiti na turniru, i onda će opet uslijediti povratak u Mostar.

HERCEGOVINA.info