FOTO  HŠK Zrinjski: Predstavljen Hari Vukas

Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, HŠK Zrinjski, prva prozivka, hari vukas, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, HŠK Zrinjski, akademija pandev, Stadion HŠK Zrinjski

Danas je u klupskim prostorijama na tiskovnoj konferenciji predstavljen novi trener HŠK Zrinjski Hari Vukas.

Na predstavljanju je uz novog trenera nazočio i izvršni dopredsjednik kluba Danko Šulenta koji je istakao da novog trenera čeka težak posao, a to je prije svega povratak naslova u Mostar.

Vukas je istakao da mu je čast što je postao trener Zrinjskog, te je izrazio zahvalnost Upravi kluba koja mu je ukazala povjerenje.

Vukas je kazao da zna u kakav klub dolazi i kakve su mu ambicije s obzirom na ostvarene rezultate u zadnjem desetljeću, te da mu je ovo veliki izazov u karijeri.

Što se tiče igračkog kadra novi trener je rekao da će nakon konzultacija sa stožerom koji tu godinama radi to u narednim danima definirati.

Danko Šulenta se nada da će novi šef struke opravdati povjerenje, te da će se suradnja nastaviti i nakon dvije godine kada mu istekne ugovor isti biti produžen. Što se tiče igračkog kadra Šulenta je rekao da prijelazni rok traje do 19. srpnja, tako da će skupa sa strukom dobro izvagati gdje se pojačanja potrebna.

46-godišnji Hari Vukas trenersku karijeru Vukas je počeo graditi u hrvatskim niželigašima NK Dugopolje, NK Zagora i HNK Dinara, zatim je nekoliko godina radio u Školi nogometa HNK Hajduk Split, a u sezoni 2014./2015. bio je i glavni trener prve momčadi splitskog kluba. Najviše vremena je proveo u stručnom stožeru aktualnog trenera Udinese Calcio 1896 Igora Tudora, kojem je bio prvi asistent u HNK Hajduk Split, Kardemir Karabükspor i Galatasaray.