HŠK Zrinjski: Predpioniri i pioniri uspješniji od HNK Čapljina u susretima prve lige

HŠK Zrinjski, FK Velež, pioniri, predpioniri, Stadion HŠK Zrinjski, HNK Čapljina
Nogometaši HŠK Zrinjski ugostili su vršnjake iz HNK Čapljine i zabilježili pobjede u oba uzrasta. Predpioniri HŠK Zrinjski su bili uspješniji od vršnjaka iz HNK Čapljine 6:0, a pioniri HŠK Zrinjski slavili su s 2:0.

PREDPIONIRI: HŠK ZRINJSKI 6:0 HNK ČAPLJINA

Mladi Plemići su nastupili u sljedećem sastavu: Pušić Nikola, Raguž Marko-Leonard, Kudić Mario, Čubela Marko, Zovko Luka, Čule Mirko, Mandić Marko, Marić Zvonimir, Šakota Matej, Šarac Ivano, Stanković Zoran, još su igrali; Pandža Luka, Tepurić Andrej, Milićević Petar, Marić Damir, Mikulić Petar, Zovko Boris, Rotim Matija.

Mrežu gostiju načeo je Šarac Ivano pogotkom u 5 minuti, na 2:0 poviso je Čule Mirko u 28. minuti i rezultatom 2:0 za HŠK Zrinjski otišlo je se na poluvrijeme. U drugom poluvremenu u strijelce su se upisali Marić Zvonimir u 37 minuti, Šakota Matej u 42. minuti, Mikulić Petar u 54. minuti i u 58. minuti za konačnih 6:0 pogodak postiže Raguž Marko-Leonard. Predpioniri HŠK Zrinjski skupili su 48. bodova iz 17. odigranih utakmica uz omjer 16. pobjeda i jedan poraz i gol razliku 77:4 i ovom pobjedom nad vršnjacima HNK Čapljine potvrdili su prvo mjesto i osvojili prvu ligu za predpionire NS HNŽ/ K 16/17.

PIONIRI: HŠK ZRINJSKI 2:0 HNK ČAPLJINA
Mladi Plemići su nastupili u sljedećem sastavu: Miletić Marko, Gažo Roberto, Stanić Sandro, Knežević Paolo, Bošnjak Patrik, Đogić Đorđe, Bogdan Tino, Mihić Nikola, Čuljak Marko, Muselimović Denis, Dolić Ivan, još su igrali; Sefo Anis, Sudar Ivor, Miličević Josip, Džidić Ivan, Aničić Ilija, Musa Filip,Glavina Dragan.

Nogometaši HŠK Zrinjski bolje su otvorili susret i u 8 minuti Dolić Ivan postiže pogodak za vodstvo mladih Plemića od 1:0, a u 27. minuti Bošnjak Patrik iz kaznenog udarca postiže pogodak za 2:0 i što se na kraju ispostavlja kao konačan rezultat susreta. Pioniri HŠK Zrinjski skupili su 39 bodova iz 17. odigranih utakmica uz omjer 12. pobjeda 3. neriješena susreta i dvije izgubljene utakmice uz gol razliku 38:12 i za prvo mjesto prve lige za pionire odlučivati će zadnje 18. kolo jer HŠK Zrinjski i FK Velež imaju isto bodova na tablici.