HŠK Zrinjski: Poraz od Sarajeva ne mora značiti ništa

zrinjski-sarajevo
Sarajevo je utakmicu dobilo 2:0, ali to ne mora ništa značiti jer sasvim sigurno da je stručni stožer Zrinjskog krio neke adute za nastavak natjecanja.

Zrinjski je također imao svoje prigode koje Plemići nisu iskoristili. Općenito gledano Sarajevo je uzelo ono što mu se ponudilo, i igrači Roberta Jarnija znali su kazniti pogreške u obrani Zrinjskog.

Zrinjski je tijekom većeg dijela imao inicijativu, ali splet nesretnih okolnosti i loš teren odnijeli su prevagu na stranu gostiju iz Sarajeva. Ako se iz jučerašnje utakmice može izvući neka pozitiva onda je to odlična igra Barišića, saznanje da je Zrinjski u Basari dobio kvalitetnog nogometaša, te indicije da će Simeunović biti onakav kakav je bio igrajući prve utakmice za Plemiće.

Do utakmice sa Vitezom sa kojom i starta proljetni dio prvenstva ima još šest dana, što je i više nego dovoljno da se redovi poslože. Zrinjski ima kvalitetu, i ima dovoljan broj nogometaša koji mogu sezonu iznijeti do kraja.

Ciljevi i ambicije su jasni. Ova Uprava i navijači koji dišu za Zrinjski zaslužuju da igrači i stručni stožer to i ostvare.

HERCEGOVINA.info