HŠK Zrinjski: Popović dobiva još jednu priliku

Nebojša Popović, HŠK Zrinjski

... spočetkom slaganja igračke križaljke za sljedeću sezonu, no neke stvari su ipak poznate.
Naime, izgledi da Amer Bekić krene i u četvrtu sezonu kao igrač Zrinjskog su zanemarivi. Zbog toga su u taboru prvaka prisiljeni razmišljati o pojačavanju napada, s obzirom da će Bekićevim odlaskom ostati samo na Stevi Nikoliću, iako se zapravo već odavno zna kako će se na prozivci pojaviti i Nebojša Popović, pomalo zaboravljeni 22-godišnji napadač kojem je novi prvak odlučio dati još jednu priliku.
Podsjetimo, Popović je u Zrinjski stigao prošlog ljeta iz Travnika i to u paketu s Denijem Simeunovićem, koji je u protekloj sezoni bio jedan od ključnih igrača u osvajanju titule.Vrlo dobro je, pak, krenuo i Popović, koji je na startu sezone bio prvi izbor Branka Karačića. Već u debiju protiv Santa Colome (3:1) bio je strijelac, ali i najbolji igrač utakmice, počeo je i u prvom ogledu protiv Boteva (1:1), no brzi pad forme rezultirao je njegovim preseljenjem na klupu.

Iz sastava ga je istisnuo Amer Bekić, a kako su Pod Bijelim brijegom u međuvremenu odlučili angažirati i Igora Aničića, Popović je odjednom pao u drugi plan, a onda i potpuno nestao, ali - doslovno! Naime, samoinicijativno se isključio iz trenažnog procesa, a nakon nekoliko dana je svoj nestanak, odnosno odlazak iz Mostara, obrazložio "privatnim razlozima".

Zrinjskom, jasno, nije preostalo ništa drugo nego ga suspendirati, a iako se Popović do kraja prvog dijela sezone više nije pojavljivao na stadionu, čelnici Zrinjskog ipak nisu željeli definitivno prekrižiti ovog napadača. Na startu zimskih priprema odlučili su ga poslati na posudbu u GOŠK, a već tada je zapravo postalo jasno kako se u ljetnom prijelaznom roku može očekivati njegov novi dolazak u Zrinjski.

Iz tabora novog prvaka je i službeno potvrđeno kako će Popović početi pripreme s momčadi, a hoće li iskoristiti drugu priliku Pod Bijelim brijegom, pokazat će vrijeme.

Dnevni list