HŠK Zrinjski: Ponos i slava Zrinjski nam je dala

HŠK Zrinjski, FK Velež, Ultarsi, Ultras Zrinjski Mostar, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Ultrasi, Ultras Zrinjski Mostar, Ultras, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, KN Ultras, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski, Plemići, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi

Mnogi drugi koji se danas busaju u prsa svojim hrvatstvom učinili su to preko noći, i nema sumnje da bi to opet u datom momentu učinili.

U Zrinjskom igraju svi koji poštuju klub za koji nastupaju. To nije nikada bilo upitno. Ljubimci navijača bili su igrači svih nacionalnosti koji su zasluženo dobijali navijačke pokale na kraju završenih sezona. Igrači koji cijene klub za koga igraju i koji znaju koliko navijačima znači Zrinjski . Sve se može prevariti, ali mostarska publika nikako.

Ta publika je istim žarom tijekom godina skandirala svom Kreši i Maki, kao i Smajiću ili Rajoviću. I prije gašenja kluba u prošlom stoljeću za Zrinjski su igrali igrači drugih nacionalnosti. Tako je bilo, tako će i dalje biti, a navijači se nikada neće pitati koje su nacionalnosti njihovi ljubimci. Puno je važnije od toga kakvi su igrači, i naravno kakvi su ljudi.

Zrinjski je Hrvatski klub i to nikome nikada ne mora dokazivati. To je dokazano 1945. kada naši preci nisu poklekli pred jednim režimom. Lijepo kaže jedan transparent Ultrasa na kome stoji: Sve prolazi sve se mijenja, idu dani idu godine samo Zrinjski ostaje ponos moje Hercegovine.

Upravo su navijači ti koji svoj klub neće nikada napustiti. Uz njega su bilo da se igra u dalekoj Armeniji ili na bilo kojem terenu Premijer lige BiH. Navijači Zrinjskog su skupa sa svojim nogometašima pravi Plemići. Nositi ime Plemić znači i neku obvezu, a ona je prije svega biti častan, pošten i odan. Tko nije takav i nije me mjesto u Zrinjskom.

Ponos i slava Zrinjski nam je dala!!!